Sve o LiteSpeed Web Serveru

Brzina učitavanja web stranica i aplikacija direktno utiče na uspešnost Vašeg projekta. Ukoliko želite da obezbedite svojim posetiocima bolji doživljaj, istažite glavne pogodnosti i prednosti LiteSpeed Web Servera. Više o našim LiteSpeed powered hosting paketima na ovoj stranici: https://www.adiswitch.com/ponuda-hosting-paketa/web-hosting-cene/ Šta je LiteSpeed Web Server LiteSpeed predstavlja alternativu Apache HTTP serveru razvijenom pre preko 25 godina. Nekolicina Read the full article…

Marketing strategije: Budite direktni i jedinstveni!

Sve radite kako bi vaš posao uspeo i ostao na zavidnom nivou?
Kada su u pitanju nove opcije marketinga, to vam može biti na neki način zanimljivo i uzbudljivo, a sa druge strane je nenadmašno velik posao.
Obzirom da novih ideja i opcija iz dana u dan ima sve više, a vremena sve manje mnoga mala preduzeća ostaju fokusirana na sadašnji marketinški pristup.

4 saveta za angažovanje poslovnog asistenta

Pokretanje online poslovanja i kreiranje marketing plana za proizvod zahteva veliku količinu energije i posvećenosti kako bi se taj zadatak izvršio kako treba.

Kako taj posao iziskuje obimno vreme rada i truda mi ćemo polako shvatati da jednostavno gubimo vreme i trošimo resurse na male i bitne stvari, kao što su e-mail, izgled kancelarije/firme i administrativni poslovi koje nismo uračunali kada smo kreirali našu poslovnu strategiju, ali su na neki način od suštinskog značaja.

Live Help
1 Obaveštenje

Servisno Obaveštenje

 • Radno vreme podrške za uskršnje praznike

  29.03.2021. u 16:00

  Poštovani korisnici,

  Telefonska korisnička podrška neće raditi u periodu od 30. aprila do 3. maja 2021. grodine zbog uskršnjih i prvomajskih praznika.

  Za sva pitanja hitne prirode, možete nas kontaktirati putem ticketing s...

  Pročitaj celo obaveštenje
.col-md-6 {margin-left: -15px !important;}