Marketing strategije: Budite direktni i jedinstveni!

Piše: Gabrijela Gal, 29. Feb 2016.

Sve radite kako bi vaš posao uspeo i ostao na zavidnom nivou?
Kada su u pitanju nove opcije marketinga, to vam može biti na neki način zanimljivo i uzbudljivo, a sa druge strane je nenadmašno velik posao.
Obzirom da novih ideja i opcija iz dana u dan ima sve više, a vremena sve manje mnoga mala preduzeća ostaju fokusirana na sadašnji marketinški pristup.

saznaj više

4 saveta za angažovanje poslovnog asistenta

Piše: Gabrijela Gal, 03. Feb 2016.

Pokretanje online poslovanja i kreiranje marketing plana za proizvod zahteva veliku količinu energije i posvećenosti kako bi se taj zadatak izvršio kako treba.

Kako taj posao iziskuje obimno vreme rada i truda mi ćemo polako shvatati da jednostavno gubimo vreme i trošimo resurse na male i bitne stvari, kao što su e-mail, izgled kancelarije/firme i administrativni poslovi koje nismo uračunali kada smo kreirali našu poslovnu strategiju, ali su na neki način od suštinskog značaja.

saznaj više

5 razloga zašto vaš sajt odbija potencijalne kupce

Piše: Gabrijela Gal, 13. Nov 2015.

Svesni ste da vaš sajt ima važnu ulogu u vašem poslovanju. Međutim, ako imate niske stope konverzije možda je vreme da poradite na svom sajtu.
Internet se stalno razvija, a vaš sajt bi trebao da podržava sve standarde i korisničke postavke, ako želite da zadržite kupce.

saznaj više
Live Help
1 Obaveštenje

Servisno Obaveštenje

  • Korisnička podrška

    10.05.2018. u 09:00

    Poštovani korisnici,

    Podsećamo vas da vam je naša korisnička podrška na raspolaganju za sve nedoumice, pitanja i zahteve i to putem telefona 024/41-555-91, tiketa za pod...

    Pročitaj celo obaveštenje