Registruj novi .rs domen, hosting dobijaš besplatno

Piše: Damir Bodor, 15. Dec 2014.

Sjajna je prilika da vam svima poželimo srećne božićne i novogodišnje praznike. Privilegija nam je što ste naši korisnici, kako postojeći tako i budući. Iz tog razloga želimo da nagradimo vaše poverenje i učinimo da vam naredna godina bude još bolja sa nama.

Imajući ovo u vidu, odlučili smo se da u periodu od 15.12.2014 do 15.01.2015 nagradimo Vaše poverenje. Registracijom novog .RS domena kod Adiswitcha na poklon dobijate BASIC hosting paket potpuno besplatno uz pomoć kojeg ćemo Vam omogućiti brži i lakši razvoj vašeg poslovanja. I to nije sve! Vaš novi hosting paket ne morate odmah aktivirati, već to možete učiniti u naredna 3 meseca od dana registracije domena. Period trajanja hosting paketa je 1 godina i to od dana aktivacije paketa.

U sklopu paketa na raspolaganju imate 2Gb prostora, 100GB protoka, 5 e-mail naloga i imate mogućnost da samo jednim klikom instalirate preko 120 najkorišćenijih i popularnih skripti i CMS sistema uz pomoć Installatron instalera koji dobijate potpuno besplatno, i još mnogo toga.

Više detalja o paketu možete saznati pregledom web stranice hosting paketi

Zakupi odmah, aktiviraj kad hoćeš

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš ljubazan i kvalifikovan tim pružiće Vam podršku kakvu zaslužujete.

Na raspolaganju Vam je podrška putem Tiketa, i svaki upit poslat ovim putem dobiće odgovor najkasnije u roku od 30 minuta*.

Ukoliko ste osoba koja više voli da odgovor dobije odmah možete kontaktirati nekog od naših online operatera i putem chata doći do traženog odgovora.
Pozivanjem našeg call centra 10 – 13h (Pon. – Pet.) na broj telefona 024/41-555-91, naši ljubazni operateri će pokušati da Vam pomognu.

Ukoliko još niste, možete nas pratiti na socijalnim mrežama i među prvima saznati sve novosti i akcije koje redovno nudimo našim korisnicima:

AdiSwitch
AdiSwitch
AdiSwitch
AdiSwitch

.col-md-6 {margin-left: -15px !important;}