Profesionalna web hosting usluga

Piše: Vanja Cavnic, 13. Aug 2014.

Vežite se, polećemo! AdiSwitch raketa je lansirana i krenula je na put bez povratka. Postali smo bolji, brži i efikasniji i fokusirali se na pružanje profesionalne web hosting usluge.

Predstavljamo Vam:

Novi hosting paketi

Pakete smo izmenili i učinili ih dostupnim svima. Izaberite svoju klasu i vozite se onako kako stvarno zaslužujete.

Paket Basic je pravi izbor za one koje uz minimum novčanih ulaganja žele da se oprobaju u sopstvenom poslu. Za one malo iskusnije obezbedili smo paket Advanced, dok će biznis korisnici i oni koji ne vole da ih ograničavaju, svoj maksimum moći da ostvare uz paket Pro. Želite li da se Vaš glas daleko čuje? Audio Streaming preneće Vašu reč na bilo koje mesto u svemiru! Prerasli ste naše pakete? Zakupite Virtual Private Server, a mi ćemo Vam preneti svoja iskustva!

Optimizovane usluge

Uz desetogodišenje iskustvo u upravljanju i pažljivom posmatranju potreba svojih klijenata, garantujemo stabilnost i dostupnost svih usluga čak 99,8% vremena!

Da bismo se osigurali da sve naše usluge funkcionišu na najbolji način, podesili smo ih da rade ekonomično, sigurno i pre svega kontinuirano. Na putu ka cilju najbitniji je napredak koji se može postići samo uz konstantnost ostvarenja zacrtanih ciljeva. Mi ćemo Vam pomoći u tome i obezbediti da Vaš posao bude konstantan. I dok spavate, mi brinemo o Vama!

Responsive websajt

Bilo da ste na računaru, lap topu, mobilnom telefonu ili tabletu, dok ste za stolom, u krevetu, dok se vozite ili šetate ulicom, dok čekate u redu ili na stanici, informišite se o aktuelnim ponudama, proverite svoja zaduženja, naručite nove usluge, rezervišite domen, zatražite podršku putem chata i još mnogo drugih stvari možete uraditi u pokretu i uštedeti vreme.

Unapređena podrška

Uvek ljubazan i kvalifikovan tim pružiće Vam podršku kakvu zaslužujete. Ne dozvolite da ostanete uskraćeni za odgovor i rizikujte svoj posao zato što niste saznali odgovor na vreme.

Kao i do sada, na raspolaganju Vam je podrška putem Tiketa, i svaki upit poslat ovim putem dobiće odgovor najkasnije u roku od 30 minuta*.
Ukoliko ste osoba koja više voli da odgovor dobije odmah možete kontaktirati nekog od naših online operatera i putem chata doći do traženog odgovora.
Pozivanjem našeg call centra 10 – 13h (Pon. – Pet.) na broj telefona 024/41-555-91, naši ljubazni operateri će pokušati da Vam pomognu.

Ukoliko još niste, možete nas pratiti na socijalnim mrežama i među prvima saznati sve novosti i akcije koje redovno nudimo našim korisnicima:

AdiSwitch
AdiSwitch
AdiSwitch
AdiSwitch

Zašto baš mi?

  • zato što smo tu zbog Vas,
  • zato što razumemo koliko su Vam naše usluge bitne,
  • zato što znamo kako da Vam olakšamo

Priključite se AdiSwitch porodici već danas.

* Za vreme radnog vremena 9:00h - 16:00h
.col-md-6 {margin-left: -15px !important;}